Consultatii si tratamente

Animalele dvs. de companie nu pot sa vorbeasca, sa se planga sau sa ne semnaleze la primele semne ale unei probleme medicale. Semnele precoce subtile ale bolii sunt ratate prea usor si altfel putem rata sansa unei interventii timpurii.

Recomandam o examinare fizica complete, de catre medicii nostri veterinari cel putin o data pe an pentru animalele pana intr-un an si de doua ori pe an pentru pacientii care depasesc varsta de 1 an. Consultatia consta in examenul fizic, diagnostic si tratament in functie de caz..

Asa cum medicii generalist, pot indruma oamenii sa beneficieze de un tratament de specialitate, noi veterinarii va putem indruma animalele catre un medic veterinar cu abilitati specializate.

Alte servicii oferite:  vaccinari, deparazitari, recoltare probe, control rutina, eliberare carnet de sanatate, microcipare, inregistrare in Recs, eliberare pasaport si consultatie plecare din tara.

Vaccinarea si Microciparea

Vaccinarile joaca un rol important in consolidarea imunitatii animalului dvs. de companies si protectia acestuia de bolile infectioase.

Cateii in primul an de viata, trebuie sa beneficieze de o schema de vaccinare completa, care include 4 vaccinuri, efectuate din 2 in 2 saptamani si de microcipare si inregistrare in Registrul Unic al cainilor cu stapan, care este obligatorie prin lege. Apoi dupa varsta de 1 an se revaccineaza 1 data pe an. Suplimentar, se poate opta pentru vaccinul de Tuse de Canisa, care este obligatoriu in mediile populate de caini, canise, hoteluri, pensiuni.

Pisicile in primul an de viata, se vaccineaza de 2 ori, intervalul intre vaccinari fiind de 3-4 saptamani. Apoi revaccinare anuala.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata
Pentru informații și contact vă invitam să ne sunați:
Cosmetică: 0770-872-484
Cabinet: 0752-136-859
Cabinet Veterinat Militari: Str. Rezervelor 67, Bl. 1, Sp Com 2+3, Chiajna, Ilfov
Cabinet Veterinar Pacii: Bd. Iuliu Maniu 97, bloc A, parter, Sector 6, Bucuresti

Luni – Vineri: 09.00–19.00

Sâmbătă și Duminică: 10:00–13:30

    Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către Vivo Pets. Politica de confidențialitate *

    Call Now Button